Kosmetisk tandbehandling

Kosmetisk tandpleje er behandlinger, hvis mål er at give tænderne et mere æstetisk udseende, uden der er tale om en egentlig tand- eller tandkødssygdom. Hos Tandlægerne Glostrup kan du være helt tryg ved at få realiseret dine ønsker.

Er du af den ene eller anden årsag utilfreds med udseendet på dine tænder, er du velkommen til at komme til en forundersøgelse hos Tandlægerne i Glostrup. Du kan enten give os et kald på tlf. 43 96 62 15 eller booke en tid online. 

Du skal være tilfreds med dine tænder

At være tilfreds med ens tænder er noget, vi her på klinikken tager seriøst, da vi ved, at tændernes udseende kan være et følsomt og centralt emne for mange menneskers velvære.

Behandlingsbehovet er helt individuelt, og der findes ingen facitliste for, hvordan tænder bør se ud. Det vigtigste er, at man selv er tilfreds med sine tænders udseende. Derfor er det forskelligt fra person til person, hvor relevant det er med en kosmetisk tandbehandling. I sidste ende er dine tænder og udseende dine egne, og begge dele kommer du selv til at bære med dig hele livet.

Ønsker du at foretage en kosmetisk forandring på dine tænder? Eller vil du blot justere en lille detalje på tænderne, der for dig betyder det store? Vi tilbyder grundig vejledning og rådgivning i forhold til behandlingsmuligheder og fordele/risici ved de forskellige behandlingsmetoder, således at individuelle ønsker bedst muligt imødekommes.

De tre mest almindelige årsager til en kosmetisk tandbehandling

1. Misfarvede tænder

Misfarvninger kan opstå pga. farvestoffer i fødevarer eller tobak, ved rodbehandlede tænder, gamle plastfyldninger, gennemskin fra sølv-amalgam-fyldninger eller som medfødte emaljedefekter. Der kan være flere forskellige behandlingsformer til misfarvede tænder. Hvis misfarvningen skyldes udefrakommende faktorer, kan den afhjælpes med tandblegning. I andre tilfælde kan misfarvningen behandles med plastfyldning eller tandimplantat/nye tænder. Læs mere om, hvordan du kan få hvide tænder.

2. Knækkede tænder

Manglende flager, hjørner eller større dele af kronen. Dette problem kan typisk opstå, som følge af en ulykke, cariesangreb (huller i tænderne), rodbehandling, tænderskæren eller en revne i tænderne, der forårsager et knæk. I nogle tilfælde kan knækkede tænder forårsage stor smerte, hvis bruddet i tanden har været tæt på nerven. I sådan et tilfælde er det nødvendigt at opsøge en tandlæge hurtigst muligt. Her kan du læse mere, hvis du har en knækket tand.

3. Store mellemrum og uregelmæssig form eller størrelse af tænderne

Variationer af tandsættet kan være et charmerende kendetegn, men det kan også være til personlig gene. Derfor er det godt at vide, at retning af tænder kan udføres uden at gennemgå et større indgreb. Nogle gange kræver mellemrum mellem tænder lettere justeringer i tænderne, mens det andre gange kræver, at vi opbygger tænder i plast. Hvis man dog absolut vil have den bedste behandling for mellemrum mellem tænderne kan man vælge at lave en behandling med Invisalign.

Tandlæge, Malene Krogh Andersen, med speciale i tandretning

Tandlæge Malene Krogh Andersen er specialist i tandretning med både alm. bøjler og invisalign. Her på siden deler hun ud af sin viden kosmetiske tandbehandlinger. Hun er uddannet på Københavns Universitet og arbejder for flere forskellige kommunale bøjletandlæger. 

Hvad koster en kosmetisk tandbehandling?

Er du interesseret i at få en kosmetisk tandbehandling, hvad end det er en tandblegning, porcelænsfacader eller noget helt tredje? Alt efter hvilken behandling du ønsker, samt hvad udgangspunktet er for dine tænder, vil prisen også være derefter. Derfor er det typisk også nødvendigt for os at lave en forundersøgelse, hvor vi efterfølgende kan give dig et prisoverslag.

Vil du høre mere om de forskellige behandlinger, er du også mere end velkommen til at give os et kald på tlf. 43 96 62 15 eller skrive en mail til kontakt@tg150.dk. Så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.

FAQ – kosmetisk tandbehandling

Hvad er en kosmetisk tandbehandling?

En kosmetisk tandbehandling er en procedure, der sigter mod at forbedre udseendet af tænderne. Det inkluderer ofte tandblegning, skulpturering af tænderne, brug af tandkroner eller tandimplantater til at erstatte manglende eller skadede tænder, og andre procedurer, der har til formål at øge tændernes æstetik. Kosmetiske tandbehandlinger er ikke nødvendige for at opretholde tændernes sundhed, men de kan hjælpe med at forbedre ens selvtillid og øge tændernes æstetiske appel. 

Hvordan får jeg hvide tænder?

Der findes flere måder at opnå hvidere tænder, som tandblegning hos en tandlæge, regelmæssig tandpleje, en sund kost uden sukkerholdige fødevarer, samt undgåelse af tobak. 

Der findes et utal af forskellige råd til at få hvidere tænder, men den sikreste og mest effektive er en tandblegning hos tandlægen.

Hvad er et hollywood smile?

Et Hollywood-smil refererer til et perfekt, strålende hvidt smil, der ofte ses hos filmstjerner og berømtheder. Dette smil kendetegnes ved rette, velproportionerede tænder uden misfarvninger, huller eller skævheder. Opnåelsen af et Hollywood-smil kan indebære tandblegning, tandregulering, porcelænsfacet eller andre kosmetiske tandbehandlinger for at skabe det ideelle udseende.

Kontakt Tandlægerne I Glostrup

Ønsker du at bestille en tid til klinikken, eller har du nogle spørgsmål, kan du skrive til os her i vores kontaktformular.

Du er også velkommen til at sende os en mail på kontakt@tg150.dk eller ringe til os på 43 96 62 15.