Kosmetisk tandbehandling

Kosmetisk tandpleje er behandlinger, hvis mål er at give tænderne et mere æstetisk udseende, uden der er tale om en egentlig tand- eller tandkødssygdom.

Du skal være tilfreds med dine tænder

Det er et område vi her på klinikken tager seriøst, da vi ved at tændernes udseende kan være et følsomt og centralt emne for mange menneskers velvære.

Behandlingsbehovet er helt individuelt, og der findes ingen facitliste for, hvordan tænder bør se ud. Det vigtigste er, at man selv er tilfreds med sine tænders udseende.

Vi tilbyder grundig vejledning og rådgivning i forhold til behandlingsmuligheder og fordele/risici ved de forskellige behandlingsmetoder, således at individuelle ønsker bedst muligt imødekommes.

De 3 mest almindelige problemstillinger er:

1. Misfarvede tænder

Misfarvninger kan opstå pga. farvestoffer i fødevarer eller tobak, ved rodbehandlede tænder, gamle plastfyldninger, gennemskin fra sølv-amalgam-fyldninger eller som medfødte emaljedefekter. Læs mere om, hvordan du kan få hvide tænder.

2. Knækkede tænder

Manglende flager, hjørner eller større dele af kronen. Dette problem opstår typisk, som følge af en ulykke. Her kan du læse mere, hvis du har en knækket tand.

3. Store mellemrum og uregelmæssig form eller størrelse af tænderne

Variationer af tandsættet kan være et charmerende kendetegn, men det kan også være til personlig gene. Derfor er det godt at vide, at retning af tænder kan udføres uden at gennemgå et større indgreb.

Læs også om, hvad du får ud af tandimplantater og hvad koster et tandimplantat.

Kontakt Tandlægerne I Glostrup

Ønsker du at bestille en tid til klinikken, eller har du nogle spørgsmål, kan du skrive til os her i vores kontaktformular.

Du er også velkommen til at sende os en mail på kontakt@tg150.dk eller ringe til os på 43 96 62 15.

Kontakt

 

Kontakt

43 96 62 15

Find vej

Book