Invisalign

Med Invisalign kan du få dét smil, du drømmer om. Bøjlen er både gennemsigtig og aftagelig, så tandretningsprocessen sker så diskret som muligt. Hos Tandlægerne i Glostrup har vi specialcertificering fra Invisalign, så du og dine tænder er i de bedste hænder. 

Er du ked af dit smil, fordi dine tænder er skæve, du har overbid, underbid eller et stort mellemrum mellem fortænderne?

Løsningen er ikke altid regulering med togskinner. Invisalign er en mere diskret form for bøjle, som mange har haft succes med.

Læs mere om, hvad fordelene ved at vælge Invisalign er, og hvordan et behandlingsforløb ser ud, her på siden.

Du kan også ringe til os med det samme og høre mere på telefon 43 96 62 15.

Hvorfor vælge Invisalign?

Invisalign er blevet en populær form for bøjle, og er allerede anvendt af mere end 3 millioner mennesker verden over.

Det skyldes bla. at:

Invisalign bøjle

Effektiv behandlingsmetode

Mange har oplevet meget flotte resultater med Invisalign.

Diskrete og gennemsigtige skinner

Skinnerne er både diskrete og gennemsigtige, og det derfor er svært at se, at du overhovedet har bøjle på. Derfor vælger folk i alle aldre ofte Invisalign.

Skinnerne er aftagelige

Du kan tage skinnerne af, når du vil børste tænder, eller når du spiser. På den måde undgår du også at have madrester siddende fast i bøjlen.

Generer ikke læber, kinder og tunge

Bøjlen har en overflade, der ikke generer det indvendige af dine læber, kinder eller din tunge.

Nemme at gøre rent

Invisalign-skinnerne er nemme at vaske, så du konstant sikrer en god mundhygiejne.

Går ikke ud over din tale

Grundet skinnernes meget tynde materiale, går skinnerne ikke ud over din tale.

Afhjælper mange typer gener

Invisalign kan afhjælpe mange forskellige typer gener, som skævhed, store mellemrum mellem tænderne, over- og underbid.

Giver ikke smerter

Behandlingsforløbet er forholdsvist smertefrit. De fleste mærker en lille irritationen, når de skal skifte fra den ene skinne til den anden, men irritationen aftager efter et par dage.

Hvad er Invisalign og hvordan fungerer det?

Invisalign er et nyt moderne system inden for tandretning, som vi hos Tandlægerne I Glostrup er eksperter i. I stedet for den klassiske tandbøjle, kan du med Invisalign-bøjlen diskret, ugeneret og effektivt få rettet dine tænder.

Invisalign-bøjlen består af et gennemsigtigt stykke plastik som ligger som en usynlig skinne henover dine tænder. Skinnen tilpasses efter dine tænder og retter dem gradvist indtil et tilfredsstillende resultat er opnået.

Invisalign behandlingen med de gennemsigtige skinner fungerer på den måde, at du løbende – med 2 ugers mellemrum – får udleveret et antal skinner. Det kan være alt fra 12 til 48 skinner. Skinnerne er alle forskellige størrelser og har til formål, at stabilt flytte dine tænder, så de til sidst sidder som ønsket.

Resultater du kan opnå med Invisalign-bøjlen

Invisalign-skinner bruges til både mindre og større reguleringer – og kan både bruges til rettelse af kosmetiske gener og tandstillingsfejl.

Metoden er gennemtestet, og over 3 millioner brugere har haft succes med tandskinnerne. Du kan se et helt galleri af succesfulde resultater lige her.

Læs desuden mere om lige tænder her.

Dit fremtidige smil på 60 sekunder med My Invisalign-app’en

Har du længe gået med tankerne om, hvordan dit smil vil se ud, hvis det stod snorlige? Invisalign har med deres nye My Invisalign-app gjort det muligt på blot 60 sekunder.

My Invisalign-appen er i sin rene enkelhed en app, som kan give dig et realistisk billede af, hvordan dine tænder kan se ud efter brugen af Invisalign. Appen kan nemt og hurtigt hentes ned på din tablet eller smartphone, og fungerer på den måde, at du tager en smilende selfie og uploader den til appen. På mindre end 60 sekunder giver app’en dig et naturtro og præcist billede af, hvordan dit smil vil se ud efter et Invisalign-forløb.

Det My Invisalign-app’en gør, er at trække på Invisalign’s database med over seks millioner Invisalign-brugere for at forudsige bøjlens effekt i lige netop dit tilfælde. Det sofistikerede SmileView billedbehandlingsværktøj i app’en lægger ikke blot et falskt smil over dit naturlige smil, men det kan opretholde tændernes form og skygge, når du bevæger dem. Appen tager også højde for lysniveauet på individuelle tænder for at vise, hvor meget lysere dine tænder kan se ud, efter at de er flyttet ud af skyggen fra andre tænder.

Download app’en i dag, og se, hvor stor en forskel et forløb med Invisalign kan gøre for dig og dit smil.

Få også hjælp til:
Tandlæge, Malene Krogh Andersen, med speciale i tandretning

Tandlæge Malene Krogh Andersen er specialist i tandretning med både alm. bøjler og invisalign. Her på siden deler hun ud af sin viden om tandretning. Hun er uddannet på Københavns Universitet og arbejder for flere forskellige kommunale bøjletandlæger. 

Dit behandlingsforløb

 1. Første konsultation

  Du skal starte med en konsultation hos os, hvor vi vil tjekke, om Invisalign er den bedste løsning for dig. Hvis vi i fællesskab vurderer, at det er den rette vej, vil vi udarbejde en behandlingsplan og et prisoverslag – og sætte dig grundigt ind i, hvordan behandlingsforløbet vil foregå.

 2. Aftryk af tænder

  Ønsker du efter den første konsultation at takke ja til behandling med Invisalign, skal du have taget røntgenbilleder, for derefter at få lavet aftryk af dine tænder. Aftrykket skal vi bruge til at fremstille dine skinner.

 3.  Opstart af behandlingen

  Når vi har fremstillet dine skinner, skal du ind til os igen, hvor vi vil forklare dig udførligt, hvordan du skal bruge tandskinnerne.

 4. Udskiftning af tandskinnerne og kontrol

  Du skal have skinnerne på døgnet rundt, bortset fra når du spiser eller skal børste tænder. En stor del af behandlingsforløbet handler om at udskifte dine skinner til nye skinner hver anden uge, i en specifik rækkefølge. Det er udskiftningen fra én skinne til en anden skinne, der sikrer, at dine tænder gradvist flytter sig til det endelige resultat.

  I løbet af behandlingsforløbet skal du til kontrol på vores klinik, hvor vi tjekker, at dine tænder flytter sig, som de skal. Det er forskelligt, hvor ofte, man skal til kontrol på klinikken, men det er som regel en gang hver 6. uge.

 5. Når behandlingsforløbet er færdigt

  Når du er færdig med behandlingen, skal vi sikre, at din tandstilling forbliver, som den skal. Derfor kan du enten vælge at få en plastskinne, som du skal have på om natten – eller du kan få limet en meget tynd metaltråd fast på bagsiden af dine fortænder til at fastholde din nye tandstilling.

Dét skal du huske – under behandlingen

For at du kan opnå de ønskede resultater, skal du have dine skinner på minimum 22 timer i døgnet. Det er derfor vigtigt, at du kun tager skinnerne ud, når du spiser, børster tænder og gør skinnerne rent.

Rengøring af skinnerne

For at du ikke skader dine tænder, når du har Invisalign skinnerne på, er det meget vigtigt, at du rengør dine skinner grundigt. Det gør du ved at skylle dem i lunkent vand.
Samtidig er det vigtigt, at du børster tænder og bruger tandtråd lige efter, at du har spist, og før du tager skinnerne på igen.

Overhold desuden dit eftersyn og tandrensning, som du plejer.

Invisalign behandling

Tyggegummi og rygning

Selvom det kan lokke, fraråder vi, at du tygger tyggegummi eller ryger, imens du har skinnerne på. Tyggegummi kan ødelægge dine skinner ved at sætte sig fast – og rygning med skinner i kan misfarve dine tænder. Derudover kan dine skinner blive plettede eller misfarvede og miste deres usynlige “effekt”.

Priser på Invisalign

Prisen på din Invisalign behandling afhænger af, hvad udfordringen med dine tænder er og hvor meget en tandretning kræver for netop dig. Der er nemlig forskel på behandlingsforløbet og længden. Derfor kan vi først give dig et prisoverslag over din behandling, efter du har været din første konsultation. Prisen kan variere mellem alt fra 13.000,- til 40.000,- kroner.

Du kan læse mere om bøjletypen her.

FAQ – Invisalign

Hvad er Invisalign?

Invisalign er en moderne metode til at rette tænder uden brug af traditionelle bøjler. Det indebærer brug af en række næsten usynlige, aftagelige, og skræddersyede plastskinner, kaldet aligners, som gradvist flytter tænderne til den ønskede position. Invisalign er populært blandt voksne og unge, da det er diskret, komfortabelt og bekvemt.

Hvad koster Invisalign?

Prisen på Invisalign er forskellig fra person til person, og det afhænger meget er dine tænders tilstand. Efter en indledende samtale, giver vi dig et prisoverslag over din behandling. Prisen kan variere mellem alt fra 13.000,- til 40.000,- kroner.

Hvad er forskellen på Invisalign og normal bøjle?

Forskellen på Invisalign og normale bøjler ligger i deres udseende og metode. Invisalign bruger aftagelige, næsten usynlige plastskinner, mens traditionelle bøjler anvender fastgjorte metalkomponenter og tråde. Invisalign er mere diskret og komfortabelt, mens traditionelle bøjler kan rette mere komplekse tandproblemer. Behandlingstiden varierer også afhængigt af den valgte metode.

 • Lotte

  Tandplejer
 • Tina

  Tandklinikassistent
 • Niels

  Tandlæge
 • Lisbeth

  Tandplejer
 • Zohair Azzouzi

  Tandlæge

Holdet bag klinikken

Kontakt os og hør mere om Invisalign

Ønsker du at få rettet dine tænder med de diskrete og praktiske Invisalign-skinner?

Send os en besked her i kontaktformularen eller ring til os på 43 96 62 15.