Forebyggende tandpleje

Når man taler om forebyggende tandpleje og sundhedsfremmende tiltag, taler man om at holde sygdom væk og opretholde sin sundhed.

Kom til regelmæssig tjek

Her hos Tandlægerne I Glostrup, lægges fokus i høj grad på samarbejdet med patienten. Vi fokuserer på at finde det optimale resultat og de løsninger der passer den enkelte. Vi bestræber os på, at alle skal bevare deres egne tænder længst muligt og dette gøres først og fremmest gennem forebyggende tandpleje.

Den mest almindelige forebyggende tandpleje er, at komme til regelmæssig tjek hos tandlægen eller tandplejeren. Her får patienten råd og vejledning til hvordan man passer sine tænder bedst i dagligdagen og hvilke tiltag der ville være optimale for den enkelte.

Ring til os på tlf. 43 96 62 15 og hør mere.

Tidlig diagnostik er vigtig

Tidlig diagnostik ved regelmæssige tjek, kan forhindre større behandlinger og mange tandsygdomme kan behandles med en god mundhygiejne. Hos os bruger vi derfor meget tid på at instruere patienten i brug at forskellige hjælpemidler til renhold af tænderne, som f.eks tandtråd, mellemrumsbørster og korrekt tandbørstning.

Derudover indebærer forebyggende tandpleje røntgenbilleder ca. hvert 2. år, da man nemt kan følge evt. udvikling af caries (huller).

Regelmæssig tandrensning er også en del af den forebyggende tandpleje. En tandrensning foretages for at forebygge tandkødsbetændelse og parodontose ved at fjerne tandsten som sidder på tænderne. Det er individuelt hvor ofte man har brug for en tandrensning. Vi fluorlakerer, da dette styrker emaljens modstandskraft og sænker progressionshastigheden af caries.

Individuel rådgivning om kost og tandbevarende behandlinger såsom udskiftning af sølvfyldninger eller kronebehandling er også en del af den forebyggende tandpleje.

Læs mere om forebyggende tandpleje her:

forebyg dine tænder

Kontakt os og bestil en tid

Har du spørgsmål, eller vil du blot bestille en tid, kan du sende en besked til os i kontaktformularen, sende en mail til os på kontakt@tg150.dk eller ringe til os på 43 96 62 15