Tilskud og rabatter


Her på klinikken arbejder vi i overensstemmelse med den aftale, der foreligger mellem Dansk Tandlægeforening og Sygesikringen. Langt de fleste behandlinger er omfattet af denne aftale. Tilskuddet fra sygesikringen fratrækkes automatisk og bliver udspecificeret på regningen.

Er du medlem af Sygeforsikring Danmark er der yderligere mulighed for at få tilskud. Du kan læse mere her på sygeforsikringdanmark.dk

Du kan også danne dig et overblik på vores prisliste, hvor du kan se størrelsen af tilskud fordelt over de 3 grupper fra Sygesikring Danmark:
Se vores priser her

For at få glæde af dit medlemskab af Sygeforsikring Danmark skal du blot meddele det i receptionen, så bliver dine oplysninger automatisk sendt videre.

Pensionister

Gennem § 17 i Pensionsloven kan der søges om hel eller delvis betaling fra kommunen. Fremgangsmåden er forskellig, afhængig af hvilken kommune man bor i, og tilskuddet afhænger af personlige forhold. Vi hjælper gerne med ansøgningen.

Behandlingen af voksne

Mange går regelmæssigt til tandlæge, og det er også vores anbefaling. De undersøgelser, der foretages ud over en gang om året, er billigere.

Behandlingen af børn under 16 år

Børn under 16 år, kan blive behandlet i privat praksis. Man skal selv betale en andel på 35%, og kommunen vil så betale de resterende 65%.

Behandlingen af de 16 – 17-årige

Der er fuld valgfrihed mellem behandling i privat praksis og på kommunal klinik. Kommunen betaler ved valg af privat praksis.

Behandlingen af de 18 – 25-årige

Vi satser meget på at få denne gruppe til at gå regelmæssigt til tandlæge. Derfor er der større tilskud til de regelmæssige undersøgelser til de 18 – 25-årige, så de kan få nogle gode vaner og beholde de gode resultater, der er opnået i børne- og ungdomstandplejen.

Kontakt Tandlægerne I Glostrup

Ønsker du at bestille en tid til klinikken, eller har du nogle spørgsmål, kan du skrive til os her i vores kontaktformular.

Du er også velkommen til at sende os en mail på kontakt@tg150.dk eller ringe til os på 43 96 62 15.

Kontakt

 

Kontakt

43 96 62 15

Find vej

Book