Tandretning

Leder du efter en behagelig og fleksibel løsning til at få rettet dine tænder? Du er ikke den eneste. Antallet af voksne, som har fået rettet deres tænder i de senere år, er steget. Hos TG150 har vi stor ekspertise inden for forskellige former for tandretning.

Vil du høre mere, eller bestille en tid til en tandretning så er du velkommen til at kontakte os på tlf. 43 96 62 15 eller sende en mail til kontakt@tg150.dk.

Hvad er fordelen ved en tandretning?

Der er flere fordele ved at få en tandretning - også som voksen. De mest væsentlige grunde er at få:

 • Smukkere tænder
 • For at få et korrekt bid
 • Flottere smil
 • Færre problemer med hovedpine
 • Mindre ømme muskler

Gammel som ung, så er alderen ingen hindring for, om du kan få rettet dine tænder eller ej. Flere ældre patienter får rettet deres tænder, som følge af skæve tænder. Om du er 22 eller 70 år, så vil vi hellere end gerne give dig muligheden for at få øget livskvalitet og mindre smerter.

At få rettet tænderne kan også have indflydelse på andre tandbehandlinger. Det kan f.eks. være med til at skabe plads til et implantat, støtte til en protese eller endda gøre en facadebehandling nemmere.

Hvornår kan jeg få en tandretning?

Vi udfører alle behandlinger, hvor vi mener en tandretning er nødvendig. Om det er kosmetiske eller funktionelle grunde, så gør vi altid en dyd ud at, at give dig det smil du ønsker at have.

Årsager til at få foretaget en tandretning

Måske har du underbid, stort mellemrum eller andet som gør, at det er nødvendigt at få foretaget en tandretning.

Har du f.eks. underbid, stort mellemrum mellem tænderne, skæve tænder eller andet, kan en tandretning være løsningen på problemet.

Vil du høre mere om dine muligheder for tandretning, er du velkommen til at kontakte os på  tlf. 43 96 62 15 eller sende en mail til kontakt@tg150.dk.

tandretning

Hvordan udføres en tandretning?

Tandretning er blevet en almindelig behandling for mange mennesker på linje med tandrensning, rodbehandling eller sågar et helt normalt tandeftersyn. Der er derfor mange som vil have rettet deres skæve tænder, men hvordan fungerer behandlingen egentlig?

Hos TG150 tilbyder vi forskellige former for løsninger, hvorpå dine tænder kan rettes. Afhængig af behandlingsforløb og hvordan dine tænder skal rettes, så vil vi altid finde den rette behandlingsmetode. Lige nu tilbyder vi følgende behandlinger:

 • Invisalign
  En bøjle fra Invisalign er gennemsigtig og skræddersyet til dine tænder. Fordelen ved at benytte denne bøjle er de gennemsigtige og diskrete skinner som ikke generer hverken dine læber, kinder eller din tunge. Skinnerne er lette at rengøre og det er en meget effektiv behandlingsmetode.
 • Togskinner/fast bøjle
  Den faste bøjle består af små metallåse som sættes fast på tænderne. Herefter forbindes hver metallås med en tråd af forskellige tykkelse og hårdhed. I starten kan bøjlen føles kantet og med en skarp overflade. Ligeledes vil du opleve at dine tænder vil være lidt ømme de første par dage. Ømheden vil dog aftage de efterfølgende dage.
 • Facader
  Med en facadebehandling, kan vi ændre formen på dine tænder, uden at det ser unaturligt ud. At få facader er fordelagtigt, når der skal stilles særlige krav til udseendet af dem. Det giver os også mulighed for at tilpasse porcelænmaterialet til dine tænder. Med facader får du et flot, elegant og naturligt resultat som matcher dine tænder.

Ved hjælp af en af disse løsninger, kan du få rettet dine tænder og dermed opnå et flottere og pænere tandsæt. En tandretning tager mellem tre og seks måneder, hvilket ligeledes afhænger af behandlingen du får foretaget.

Undervejs i din behandling vil vi indkalde dig til flere konsultationer, så din tandretning fungerer som planlagt. Antallet af konsultationer vil dog være individuelt.  Spørgsmålet er selvfølgelig hvornår denne behandling skal foretages. Det er helt op til dig, om du vil have rettet dine tænder - og hvornår det skal være.

Og husk... Det er aldrig for sent at få rettet tænder.

Efterfølgende vedligeholdelse af dine tænder

Når du har fået rettet dine tænder, skal de vedligeholdes. For at undgå tænderne rykker sig tilbage, så det kommer til at se ud som før, vil du få udleveret en skinne som du skal have på om natten.

Alternativt, kan du også få sat en tynd metaltråd fast på dine tænder. Denne har samme funktion som natbøjlen, da den holder fast på tænderne.

tandretning med bøjle

Kontakt os for mere information

Har du nogen spørgsmål eller vil du gerne bestille en tid, er du mere end velkommen til at give os et kald på tlf. 43 96 62 15, eller sende en mail til kontakt@tg150.dk. Så finder vi en tid så hurtigt som muligt.  

Kontakt Tandlægerne I Glostrup

Ønsker du at bestille en tid til klinikken, eller har du nogle spørgsmål, kan du skrive til os her i vores kontaktformular.

Du er også velkommen til at sende os en mail på kontakt@tg150.dk eller ringe til os på 43 96 62 15.

Kontakt

 

Kontakt

43 96 62 15

Find vej

Book