Tandlæger med speciale tandlægeskræk

Lider du af frygt for at gå til tandlægen? Så skal du vide, at du ikke er alene. En stor del af befolkningen har nemlig angst for tandlæger. Faktisk lider hele 10 % af befolkningen af frygt for tandlægen, og 30 % er nervøse for det.

Selvom det kan virke umuligt at slippe af med angsten, kan det faktisk godt lade sig gøre.   

Hos Tandlægerne i Glostrup er vi tandlæger med speciale tandlægeskræk. Vi har stor erfaring med at hjælpe patienter af med deres frygt, og gøre dem trygge ved fremtidige tandlægebesøg.

Vil du bestille en tid hos en af vores tandlæger med speciale i tandlægeskræk, eller bare have en beroligende snak, er du mere end velkommen til at give os et kald på tlf. 43 96 62 15 eller sende en mail til kontakt@tg150.dk. Så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.

Hvordan kan en tandlæge med speciale i tandlægeskræk hjælpe dig?

Hvis du sidder med en angst for tandlæger, bunder det højst sandsynligt i en dårlig oplevelse hos tandlægen i din barndom. Det har enten været en smertefuld oplevelse, eller en tandlæge der ikke har formået at gøre dig tryg.

Hos tandlægerne Glostrup er vi alle trænet og uddannet i at håndtere din angst. Det betyder, at vi står klar med forståelse og omsorg, fra det sekund du ringer, og deler din frygt med os.

Vi ved, at der er brugt utrolig meget energi og tanker på bare dét at ringe os op. For at berolige dig, og gøre dig tryg, er det derfor vigtigt, at du er klar over nogle ting, inden du møder ind.

Dét skal du vide, når du vælger en tandlæge med speciale i tandlægeskræk:

  1. Vi har al den tid der er behov for.

  2. Vi vil aldrig presse dig til noget, du ikke har lyst til.

  3. Vi udfører ikke noget, vi ikke har forberedt dig på.

  4. Vi sætter os 100% i dit sted, og har fuld forståelse for din angst.

  5. Vi vil gøre utrolig meget for, at din oplevelse bliver god.

  6. Vi kan garantere dig 100% smertefri behandling.

  7. Vi kunne ikke drømme om at dømme eller skælde ud over, at du “først er kommet nu”.

  8. De fleste med angst for tandlægen har en forestilling om, at det står slemt til med deres tænder. Det er dog ofte langt fra tilfældet, hvilket højst sandsynligt også gælder for dig.

  9. Sidst men ikke mindst har vi utrolig stor respekt for, at du overvinder din frygt, og ser det som en kæmpe tillidserklæring, at du har valgt os.
Melannie Vendt er tandlæge med speciale i tandlægeskræk

Tandlæge Mellanie Vendt passer godt på dig – og har stort fokus på din tandlægeskræk. Mellanie har taget sin uddannelse på Københavns Universitet og arbejder fast hos Tandlægerne I Glostrup – blandt andet med at hjælpe dig igennem behandlinger, selvom du er bange eller nervøs.

Hvorfor er det en fordel at se din frygt i øjnene?

Som tandlæger med speciale tandlægeskræk, ved vi, hvor stor en forskel det har gjort for de patienter, som har sluppet angsten.

Det kan være en utrolig stor stressfaktor i dagligdagen, hvis tankerne konstant bliver ledt hen på dit manglende besøg hos tandlægen.

Har du tandpine, bør du også kontakte tandlægen. Tænderne fungerer nemlig ikke som resten af kroppen, hvis du har smerter. Faktisk er det sådan, at jo længere du venter, jo værre bliver det som oftest. Det kan både være dyrt for pengepungen, og samtidig slemmere for dig, der i forvejen har angst for tandlægen.

Tag problemerne i opløbet

Det er derudover en fordel at tage problemerne i opløbet. På den måde vil hvert tandlægebesøg ikke være en stor omgang, og du vil ofte nøjes med en tandrens. Det giver dig ro i maven, og dine tænder de bedste forudsætninger for at holde i mange år.

Er det tandlægeregningen du er nervøs for, har vi både studierabat og mulighed for at lån til tandlæge

Er du medlem af Sygeforsikring Danmark? Her kan du læse mere om hvad du kan få af → tilskud til tandbehandling.

Tandlæger med speciale tandlægeskræk

Kontakt os for at få tandlæger med speciale tandlægeskræk

Vil du gerne overvinde din frygt for tandlæger i rolige og professionelle omgivelser, er du velkommen til at give os et kald på tlf. 43 96 62 15  eller sende en mail til kontakt@tg150.dk. Hvis du fortæller os om din angst som noget af det første, har vi bedre mulighed for at imødekomme dine behov.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt Tandlægerne I Glostrup

Ønsker du at bestille en tid til klinikken, eller har du nogle spørgsmål, kan du skrive til os her i vores kontaktformular.

Du er også velkommen til at sende os en mail på kontakt@tg150.dk eller ringe til os på 43 96 62 15.

Kontakt

 

Kontakt

43 96 62 15

Find vej

Book