Tandlæge – Rødovre

Tandlæge nær Rødovre

Overvejer du at skifte til en ny tandklinik? Vi er din nye tandlæge nær Rødovre. Hos Tandlægerne i Glostrup tilbyder vi altid en professionel og effektiv tandbehandling. Vi udfører bl.a. kosmetiske tandbehandlinger, tandkroner, smertefri rodbehandlinger, blegning af tænder og tandretninger.  

Vores tandlæger og tandplejere er trænet i at give en effektiv behandling af alle der døjer med tandlægeskræk eller som har haft uheldige oplevelser tidligere hos andre tandlæger. Vi mener, at raske og smukke tænder har en indflydelse dit liv. Derfor er det vores fokus, at hjælpe dig med at opnå et sundere liv med bedre og flotte tænder. Læs mere om forebyggende tandpleje og genopbyggende tandbehandling

Som din tandlæge nær Rødovre, tilbyder vi en effektiv, og tryg behandling og til en konkurrencedygtig pris. Vores tandlæger og tandplejer har meget erfaring, med alle behandlingsformer, og vi vil kunne give rådgive dig om, hvordan du bedst passer på dine tænder og dit smil. Vi sender løbende vores personale til kurser og efteruddannelser, som gør vi har de dygtigste tandlæger og tandplejer, og benytter os af de nyeste behandlingsformer.

Få en ny tandlæge nær Rødovre

Uanset om du er ved at skifte tandlæge til Rødovre, eller er ny i privat praksis, kan vi rådgive dig og klarlægge, hvilken behandlingsform passer dig bedst, og hvordan du bedst muligt undgår problemer med dit tandkød og dine tænder i fremtiden. Første gang du møder ind, fortrækker vi du kommer 5-10 minutter før den aftale tid, så vi kan få oprettet din journal.

Du kan finde os på Hovedvejen 150 1.MF i Glostrup

Kontakt os og bestil en tid

Har du spørgsmål, eller vil du blot bestille en tid, kan du sende en besked til os i kontaktformularen, sende en mail til os på kontakt@tep6.dk eller ringe til os på 33 22 33 30.