Tandlæge – Brøndby

Tandlæge nær Brøndby

Er du utilfreds med dine nuværende tandklinik, og søger du derfor en ny tandlæge nær Brøndby? Så er du kommet til det rette sted. Hos Tandlægerne I Glostrup har vi fokus på en effektiv behandling hvor du altid kan føle dig tryg.

Vores personale er uddannet i at give en tryg behandling til alle der døjer med odontofobi (tandlægeskræk) eller har haft uheldige oplevelser hos andre tandlæger. I vores tandklinik er vores mentalitet, at sunde og flotte tænder har en stor indflydelse dit liv. Derfor er det vores fokus, at hjælpe dig med at opnå et sundere liv med bedre tænder.

Som din tandlæge nær Brøndby, tilbyder vi en meget effektiv, og tryg behandling til en fordelagtig pris. Vores topuddannet personale har mange års erfaring, med alle behandlingsformer, og vil kunne give dig dybdegående rådgivning om, hvad du skal gøre for at passe på dine tænder samt undgå tandpine og isninger i tænderne i fremtiden. Vi deltager løbende i kurser og efteruddannelser, som sikrer vi har de dygtigste teknikere, og de nyeste behandlingsformer inden for moderne tandbehandlinger.

Vi udfører bl.a.: 

Skift tandlæge i Brøndby

Uanset om du er ved at skifte tandlæge til Brøndby, eller er ny i privat praksis, kan vi vejlede dig og klarlægge, hvilken behandling passer dig bedst, og hvordan du bedst undgår fremtidige problemer med dine tænder og dit tandkød. Første gang du møder ind, fortrækker vi du kommer 5-10 minutter før den aftale tid, så vi kan få oprettet din journal.

Du kan finde os på Hovedvejen 150 1.MF i Glostrup

Kontakt os og bestil en tid

Har du spørgsmål, eller vil du blot bestille en tid, kan du sende en besked til os i kontaktformularen, sende en mail til os på kontakt@tep6.dk eller ringe til os på 33 22 33 30.