Tandlæge – Albertslund

Tandlæge nær Albertslund

Leder du efter den rette tandlæge i eller nær Albertslund? Så skal du komme forbi Tandlægerne I Glostrup. Vi har fokus på en effektiv tandbehandling hvor du kan føle dig tryg gennem hele forløbet. 

Vores tandlæger er specialiseret i effektive og trygge behandlinger til alle, også hvis du døjer med tandlægeskræk eller tidligere har haft uheldige oplevelser hos tandlæger. I vores tandklinik er vores mantra, at flotte og sunde tænder har en stor indflydelse på livet. Derfor er det essentielt for os, at hjælpe dig med at opnå et bedre liv med sundere tænder. Derfor tilbyder vi bland andet tandretning med Invisalign

Som din tandlæge nær Albertslund, tilbyder vi en yderst effektiv, og tryg behandling til en meget konkurrencedygtig pris. Vores professionelle team har mange års erfaring, med alle former for behandlinger, og vil kunne give dig dybdegående rådgivning om, hvordan du bedst passer på dine tænder i fremtiden. Vi deltager løbende i kurser og efteruddannelser, for at sikre vi har de bedste teknikere, og de nyeste behandlingsformer inden for moderne tandbehandlinger. Læs mere om vores behandlinger i forbindelse med ny tandkrone, rodbehandling, tandpine, knækket tand og tandblegning

Kontakt vores tandlæge nær Albertslund

Uanset om du er ved at skifte tandlæge til Albertslund, eller er ny i privat praksis, kan vi rådgive dig og få klarlagt, hvilken behandlingform der bedst passer dig, og hvad du kan gøre for at undgå fremtidige problemer med dine tænder og dit tandkød. Når du møder ind for første gang, fortrækker vi du kommer 5-10 minutter før den aftale tid, så vi kan få oprettet din journal.

Du kan finde os på Hovedvejen 150 1.MF i Glostrup

Kontakt os og bestil en tid

Har du spørgsmål, eller vil du blot bestille en tid, kan du sende en besked til os i kontaktformularen, sende en mail til os på kontakt@tep6.dk eller ringe til os på 33 22 33 30.