Tandblegning

Der kan være forskellige grunde til, at du gerne vil have et flottere smil. Uanset hvad dit grundlag er, for at få foretaget en tandblegning, er vi af den overbevisning, at alle har ret til at føle sig selvsikre og godt tilpas, når de smiler. 

Vil du høre mere om dine muligheder for tandblegning, er du mere end velkommen til at give os et kald på tlf. 43 96 62 15, eller bestille en tid til konsultation på mail kontakt@tg150.dk. Så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.

Hvad er tandblegning?

Tandblegning er den mest effektive måde at få hvide tænder igen. Det er en kosmetisk behandling, som fjerner de misfarvninger der er blevet påført gennem fødevarer og livsstil.

Hos Tandlægerne i Glostrup har vi stor erfaring med professionel tandblegning. Vi har gennem årene hjulpet smilet tilbage hos rigtig mange, og ved derfor også, hvor stor en forskel det faktisk kan gøre for den enkelte. Derudover er det en forholdsvis let og hurtig behandling, og den er derfor egnet til de fleste, uanset hvad udgangspunktet er.

Tandblegning

Hvordan virker tandblegning?

En tandblegning har til formål at lysne tænder, der med årene har fået et gulligt skær. Blegningen foregår ved hjælp af en skinne og en speciel gel, vi instruerer dig i at bruge.

Tandblegemidlet vi bruger i klinikken, hedder hydrogenperoxid, og indeholder brintoverilte. Når midlet bliver påført, sker der en kemisk reaktion, som gør, at de store molekyler, der er misfarvede, bliver brudt ned til små molekyler, der er lysere. Det betyder, at dine tænder bliver hvidere, uden nogen form for indgreb.

Vil du høre mere om selve behandlingen, er du velkommen til at give os et kald på tlf. 43 96 62 15, eller sende en mail til kontakt@tg150.dk. Så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.

Hvorfor få tandblegning udført hos en tandlæge?

Når det kommer til tænderne, er det vigtigt, at vi passer så godt på dem som muligt. Hvis du derfor ønsker at få foretaget en tandblegning, er det altid en god idé at konsultere det med en tandlæge.

Ved behandling hos os, sikrer vi, at forløbet er skræddersyet dit ønske for et lysere smil, og samtidig ikke laver nogen skade på tænderne. Derudover overholder vores tandblegning Sundhedsstyrelsens krav for tandpleje, hvilket er din sikring for et sundt resultat. Vi har alle kun ét sæt tænder, og derfor er det vigtigt, at vi giver dem de bedste forudsætninger.

Hvorfor får man misfarvede tænder?

Interne misfarvninger er den form for misfarvning, som er opstået grundet en defekt i tandens indre. Det kan enten være en død nerve, arvelige sygdomme eller tandefekter. Hvis du har interne misfarvninger i dine tænder, vil et almindeligt forløb med tandblegning ikke være det optimale. Hvis du bestiller tid til en konsultation, vil vi vurdere dine tænder, og derfra give dig et tilbud på en behandling.  

Eksterne misfarvninger er den form for misfarvning, vi oftest selv har påført os. Kaffe, rødvin og andre farverige fødevarer er alt sammen noget, der gennem tidens løb, sætter sig i vores emalje og forårsager den gullige farve. Gule tænder kan dog også være arveligt, og behøver derfor ikke være din egen skyld.

Uanset hvorfor eller i hvor høj grad du har eksterne misfarvninger, vil vi skræddersy din tandblegning, så du ender med et resultat, der giver dig lyst til at smile.

Hvordan foregår en tandblegning?

  1. Til den første konsultation vil vi undersøge dine tænder grundigt, og vurdere, hvorvidt hjemmeblegning er den rette behandling for dig. Ikke alle tænder bleges ens, og det er derfor vigtigt at forventningsafstemme.

  2. Dernæst vil vi tage mål af dine tænder til en speciallavet skinne. Skinnen skal du bruge derhjemme med det tandblegemiddel vi giver dig anvisninger i at bruge.

  3. Derhjemme skal du anvende skinnen med tandblegemidlet placeret i. Hvordan og hvor lang tid, er alt sammen noget vi instruerer dig i ved den første konsultation. Proceduren skal gentages et par gange, da koncentrationen af brintoverilten ikke er særlig høj. Dette sikrer dig, at toningen af dine tænder sker gradvist, og du på den måde får det resultat du drømmer om. Du vil dog højst sandsynligt allerede kunne se en ændring efter 2-4 dage.
Fordele ved tandblegning

Har du fyldninger?

Plastfyldninger bleges anderledes end tænder gør. Det kan derfor være en god idé, at overveje om du skal skifte fyldningerne for at opnå et ensartet udseende.

Hvis du har spørgsmål til selve proceduren er du velkommen til at give os et kald på tlf. 43 96 62 15 eller sende en mail til kontakt@tg150.dk.

Er der bivirkninger ved tandblegning?

En af de mest almindelige bivirkninger ved en tandblegning er følsomhed overfor varme og kolde føde- og drikkevarer. Dette er dog kun midlertidigt, og det vil derfor kun vare et par dage efter behandlingen.

I nogle tilfælde får patienter irriteret tandkød, men ligesom med overfølsomheden, er dette også midlertidigt.

Hvor længe holder en blegning af tænderne?

Holdbarheden af blegningen varierer alt efter dine vaner og livsstil. Chancen for at resultatet varer i lang tid, er altså størrer, hvis du mindsker dit indtag af drikke- og fødevarer, der laver misfarvninger. Som oftest vil farven dog ikke gå tilbage til udgangspunktet inden behandlingen.  

Derudover er det vigtigt, at du 48 timer efter behandlingen, ikke indtager noget, der kan misfarve tænderne. Behandlingen gør nemlig, at tænderne det første stykke tid, er en del mere modtagelig overfor farve end normalt.

Hvad koster en tandblegning?

Hos Tandlægerne i Glostrup tilbyder vi konkurrencedygtige priser, så alle har mulighed for et lysere smil. Prisen for en tandblegning ligger i gennemsnit på 2.500 kr. Alle tænder er dog ikke ens, hvilket betyder, at prisen heller ikke er. Det varierer derfor alt efter omstændighederne af dit tilfælde.

Vil du høre mere om tandblegning, eller bestille en tid til konsultation, er du mere end velkommen til at give os et kald på tlf. 43 96 62 15, eller sende en mail til kontakt@tg150.dk. Så vender vi tilbage, så hurtigt vi kan.

Kontakt Tandlægerne I Glostrup

Ønsker du at bestille en tid til klinikken, eller har du nogle spørgsmål, kan du skrive til os her i vores kontaktformular.

Du er også velkommen til at sende os en mail på kontakt@tg150.dk eller ringe til os på 43 96 62 15.

Kontakt

 

Kontakt

43 96 62 15

Find vej

Book