Sygeforsikringen ”danmark”

Hos Tandlægerne i Glostrup har du mulighed for at få tilskud til en lang række af behandlinger gennem Sygeforsikringen ”danmark”. Er du ikke medlem, så bør du overveje at gøre det, så du kan få tilskud til fremtidige tandbehandlinger.

Hvis du har spørgsmål til vores behandlinger og tilskud, er du mere end velkommen til at give os et kald på tlf. 43 96 62 15, så vi kan besvare din henvendelse. 

Hvordan bliver jeg medlem af Sygeforsikringen ”danmark”?

Det er nemt, enkelt og hurtigt at blive medlem hos Sygeforsikringen ”danmark”. Ansøgningen kan ske elektronisk, og som udgangspunkt skal du kun udfylde dit fulde navn samt CPR-nummer, hvorefter de resterende oplysninger vil blive indhentet. Du kan blive medlem hos Sygeforsikringen ”danmark” her

Om du bruger briller, kontaktlinser eller har tænder som trænger til et udvidet eftersyn, så er det ingen hindring for om du kan blive medlem. Så længe du husker at melde dig ind, inden du fylder 60 år. Du kan læse mere om diverse helbredsmæssige og alderskrav til Sygeforsikringen ”danmark” lige her.

knækket tand

Hvor meget kan jeg få i tilskud til en tandbehandling?

Hvad du kan få i tilskud til en tandbehandling, afhænger af hvilken gruppe du tilhører hos Sygeforsikringen ”danmark”. Er du i gruppe 5, 1 og 2 har du som minimum ret til at få tilskud til almindelige tandbehandlinger, eksempelvis rodbehandlinger, tandbroer og tandfyldninger. Du kan læse mere om de forskellige tilskudstakster her

Vi har også mulighed for at indsende regningen til Sygeforsikringen ”danmark” elektronisk. Det betyder at du ikke skal bruge tid på nogen form for papirarbejde. Efter få dage vil du kunne se regningen, og tilskuddet inde på deres hjemmeside. 

Ønsker du at få tilskud til mere krævende behandlinger, kan du læse mere om de forskellige grupper, og priser, lige her

Kontakt os for mere information

Har du nogen spørgsmål til vores tandbehandlinger eller tilskud til tandbehandlinger, er du mere end velkommen til at give os et kald på tlf. 43 96 62 15, eller sende en mail til kontakt@tg150.dk – så svarer vi på din henvendelse hurtigst muligt. 

Kontakt Tandlægerne I Glostrup

Ønsker du at bestille en tid til klinikken, eller har du nogle spørgsmål, kan du skrive til os her i vores kontaktformular.

Du er også velkommen til at sende os en mail på kontakt@tg150.dk eller ringe til os på 43 96 62 15.