Smertefri tandlæge

Er du bekymret for smerter i forbindelse med din
tandbehandling, så kan du med fordel besøge os.

Det behøver nemlig ikke at gøre ondt. Vores hold af omsorgsfulde og professionelle tandlæger er specielt uddannet i de nyeste teknikker og ved at en god bedøvelse er altafgørende for en smertefri behandling.

Vi gør alt, hvad der er muligt for at vores behandling er så behagelig og afslappende som overhovedet mulig. Vi er bevidste om at smertefølsomhed er varierende fra individ til individ og derfor tilpasser vi selvfølgelig altid bedøvelsen til den enkelte patient.

Hvis du er nervøs for om det gør ondt at være hos tandlægen er du velkommen til at kontakte os for mere information.
Kontakt os her

Du kan også læse om gode råd mod tandlægeskræk her. 

Smertefri tandbehandling kræver åbenhed

Det er ikke flovt at have tandlægeskræk. Faktisk er der utroligt mange danskere, som er bange for at gå til tandlægen, og desværre vælger mange tandlægen fra af netop den grund. Derfor tilbyder vi smertefri tandbehandling, så flest mulige føler sig trygge, når de er til tandlægen.

Det er vigtigt at være åben om sin utryghed ved at gå til tandlægen. På den måde har vi de bedste forudsætninger for at håndtere og hjælpe dig med din tandlægeskræk. Vi prioriterer, at du bliver mødt af den samme tandlæge hver gang, så du kan få en tryg oplevelse med et velkendt ansigt.

En god oplevelse med en smertefri tandlæge

Der er ingen situationer hos tandlægen, hvor det ikke er muligt at bedøve. Derfor kan du altid være sikret en 100% smertefri oplevelse hos tandlægen. Herudover er det muligt at lægge bedøvelsen på en hensigtsmæssig måde, som ikke er ubehagelig. Vores erfarne tandlæger er opmærksomme på at gøre alt, hvad de kan for at give dig en god oplevelse, når du går til tandlægen. 

Få smertefri tandbehandling fra en tandlæge med speciale i tandlægeskræk

Vi har stor erfaring med at behandle patienter med tandlægeskræk, og derfor gør vi vores bedste for at sikre dig en god og tryg oplevelse med smertefri tandbehandling. Er du ny patient og nervøs over, at skulle til tandlægen, tager vi gerne en snak på forhånd om dine bekymringer, så du kan møde op til første behandling med ro i maven.

Du er velkommen til at få en snak med en tandlæge på tlf. 43 96 62 15 eller sende en mail til kontakt@tg150.dk og hør mere om vores smertefri tandlægebehandling.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt Tandlægerne I Glostrup

Ønsker du at bestille en tid til klinikken, eller har du nogle spørgsmål, kan du skrive til os her i vores kontaktformular.

Du er også velkommen til at sende os en mail på kontakt@tg150.dk eller ringe til os på 43 96 62 15.