Skæve tænder

Er dit smil ikke helt så harmonisk og lige, som du drømmer om? Hos Tandlægerne i Glostrup hjælper vi dig gerne med at få dit drømmesmil – skånsomt, diskret og effektivt.


Du behøver ikke at finde dig i skæve tænder

Skæve tænder kan være et stort problem – af både funktionelle og kosmetiske grunde.

En del voksne mennesker har dog svært ved at finde smilet frem ved tanken om en tandregulering. For mange tænker, at tandregulering hører barndommen til – og forbinder det måske med lange, smertefulde behandlingsforløb.

Af samme grund dropper mange voksne mennesker at gøre noget ved deres skæve tænder.

Men du behøver ikke at finde dig i skæve tænder. Det er aldrig for sent at få rettet tænder. Og tandregulering behøver hverken være langtrukkent, smertefuldt eller indiskret.

Kontakt os på tlf. 43 96 62 15 eller via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål om tandregulering. Ellers læs videre, og bliv klogere på skæve tænder – og hvordan vi behandler dem hos Tandlægerne i Glostrup.

Hvad er årsagen til skæve tænder?

Skæve tænder kan skyldes forskellige årsager. De kan være arvelige, ligesom ulykker eller dårlige bidvaner også kan gøre en eller flere tænder skæve.

Andre almindelige årsager kan være:

 • Manglende tænder
 • Pladsmangel i munden, som skubber tænderne sammen
 • Tænder, der står forkert
 • Misdannede tænder
 • Sygdom i kæben
 • Forkert vejrtrækning

Og husk… Det er aldrig for sent at få rettet tænder

Sådan behandler man skæve tænder

Hos Tandlægerne i Glostrup stræber vi efter at tilbyde behandlinger, der giver dig et flot smil og som holder hele livet. Af samme grund er konsultationen en vigtig en forudsætning for en effektiv behandling. Her sikrer vi os også, at vi altid arbejder ud fra dine ønsker.

Tandstillingsfejl og årsagerne kan desuden være vidt forskellige. Derfor findes der heller ikke en universel behandling af skæve tænder. Af samme grund vil vi altid undersøge dig i forbindelse med en konsultation inden en eventuel retning af tænder.

Vil du vide mere om dine muligheder, er du altid velkommen til at ringe til os på tlf. 43 96 62 15. Alternativt kan du læse videre, og blive klogere i de følgende afsnit.

Behandling med facader

Er du ked af din tandstilling eller formen på en eller flere tænder, kan en behandling med facader være en løsning. Med tandfacader kan vi for eksempel ændre formen på dine tænder uden at det ser unaturligt ud.

En facadebehandling er en smertefri og forholdsvis kort proces. Tandfacader kan derfor være en fornuftig løsning, hvis du har mindre tandstillingsfejl og gerne vil undgå en længere behandling.

Behandling med bøjle

I andre tilfælde vil en tandbøjle være en vigtig del af behandlingen af skæve tænder. Mange voksne mennesker har dog svært ved at forene sig med tanken om et sæt metalglinsende tandbøjler, som stjæler mere opmærksomhed end de skæve tænder, de skal rette.

For andre er det ikke den uønskede opmærksomhed, der kommer i vejen for en tandregulering men derimod tandlægeskræk eller tanken om en langtrukken og smertefuld behandling.

Måske hører du selv til dem, der har svært ved at forene sig med tanken om en lang behandling og et sæt “togskinner”. Men det betyder ikke, at du skal affinde dig med skæve tænder uanset om problemet er kosmetisk eller fysisk.

For hos Tandlægerne i Glostrup kan vi for tilbyde tandregulering med den diskrete og næsten usynlige bøjle Invisalign. Den giver dig følgende fordele:

malene andersen skæve tænder

Specialtandlæge Malene Andersen har stor erfaring med retning af skæve tænder. Malene har taget sin uddannelse på Københavns Universitet og arbejder fast hos Tandlægerne I Glostrup.

 • Effektiv og skånsom behandling
 • Gennemsigtige bøjler diskret tandregulering
 • Aftagelige bøjler ingen gener, når du spiser eller børster tænder
 • God pasform intet metal, der river i kind, tunge og tandkød
 • Nem rengøring

Med Invisalign er du altså sikret en lang række fordele. Og så er der næsten ingen undskyldning for ikke at få rettet de skæve tænder.

Få rettet tænder smertefrit hos Tandlægerne i Glostrup

Tandlægerne i Glostrup er en smertefri tandlæge. Vores tandlæger holder sig hele tiden ajour med de nyeste teknikker indenfor smertefri behandling, ligesom de alle er uddannet i at håndtere tandlægeskræk.

Sidst men ikke mindst er løbende efteruddannelse af personalet med til at sikre, at du altid modtager en tidssvarende behandling med de nyeste teknikker, materialer og metoder.

Vælger du Tandlægerne i Glostrup, er der altså ingen grund til at frygte for behandlingen.

Har du flere spørgsmål?

Har du andre spørgsmål om tandregulering og behandling af skæve tænder. Eller ønsker du at booke tid til en konsultation?

Kontakt os på tlf. 43 96 62 15, via kontaktformularen eller på mail@tg150.dk.

Er du nervøs for en behandling, er du også altid velkommen til at kigge forbi til en uforpligtende snak i klinikken på Hovedvejen 150, 1. mf. i Glostrup.

Læs desuden mere om lige tænder her. 

Kontakt Tandlægerne i Glostrup

Du er altid velkommen til at ringe til os på tlf. 43 96 62 15, hvis du har spørgsmål. 

Svarer vi ikke, kan du også skrive via kontaktformularen til højre eller på mail@tg150.dk – så vender vi tilbage hurtigst muligt.