Mød vores team

Tandlægerne i Glostrup er din tandklinik på Vestegnen. Vores dedikerede personale gør altid sit bedste for, at vores patienter får en så tryg, behagelig og professionel behandling, som overhovedet mulig.

Vi mener, at sunde og flotte tænder har stor indflydelse på livskvaliteten. Vi vil derfor gerne give mulighed for at man kan bevare sine sunde tandlægevaner og tænder gennem hele livet.

Du er altid velkommen til at kontakte tandklinikken uden for de almindelige eftersyn. Hvis du f.eks. mærker ændringer i dine tænder, så kan en hurtig behandling ofte forebygge større skader.

Vi har kunder fra hele Vestegnen og uanset om du kommer fra Brøndby, Rødovre, Albertslund eller andetsteds er det altid rejsen værd, for den effektive og professionelle behandling du vil opleve hos os.

Zohair azzouzi

Zohair Azzouzi

Tandlæge

Den bedste behandling er den forebyggende, men man skal ikke fortvivle, i dag kan vi gøre utrolig meget for at vores patienter oplever gode resultater, der kan bygges videre på.

Zohair Azzouzi, Tandlæge, Medejer

Mellanie Vendt

Mellanie Vendt

Tandlæge

Født 1979

Uddannet tandlæge fra Københavns Tandlægeskole

Har været ansat hos Tandlægerne i Glostrup siden juni 2017.

Jeg danner primært team med de lattermilde klinikassistenter Tina og Jocelyn, så stemningen på vores klinik er altid høj. Vi griner og snakker en del… er der nogen, der siger.

Jeg nyder alsidigheden i faget, og laver stort set alle typer af behandlinger. Mine favoritbehandlinger er at genopbygge knækkede fortænder flot op i plast, at fjerne visdomstænder og at nørde med udfordrende rodbehandlinger. Med min tidligere baggrund som tandplejer, er jeg også rigtig ferm ud i parodontoseoperationer.

Jeg har ry for at kunne bedøve stort set uden at det kan mærkes og hvis du er tandlægeangst, kan du også trygt komme hos mig. Jeg har nemlig stor erfaring i at hjælpe selv de mest angste patienter gennem alle slags behandlinger.

Min fritid bliver brugt på min store passion, triatlon. Jeg elsker at rejse ud i verden og deltage i triatlonstævner og tager et par gange om året til varmere himmelstrøg på træningslejr.

Malene andersen

Malene Andersen

Specialtandlæge

Det kan godt virke lidt uoverskueligt at forholde sig til om man skal få rettet sine tænder. Men det er noget vi let kan undersøge, hvis du er i tvivl. Det er vigtig at huske, at det er ikke kun er af kosmetiske grunde vi retter dem til, det handler også om tyggeevne og slitage.

Malene Andersen, Specialtandlæge

Niels Krog Fæster

Niels Krog Fæster

Tandlæge

Fødselsår: 1988

Jeg har været ansat hos Tandlægerne i Glostrup siden 1. marts 2018

Til hverdag arbejder jeg på at behandle og forebygge sygdom i din mund.

Det jeg brænder for er, at give folk et pænt og velfungerende tandsæt smertefrit og i trygge rammer.

Hobby:

  • Sport og rejser

Bor med kæreste i København

Niels Krog Fæster

Søren Ruf Larsen

Tandlæge

Født i 1987,

Tandlæge fra Københavns universitet, ansat hos Tandlægerne i Glostrup siden 2016. Arbejder til hverdag sammen med Samira.

Har en særlig interesse for protetik, kirurgi, diagnostik og de tekniske aspekter af behandlingen. Elsker fornemmelsen af at afleverer godt arbejde, og har fuldt forståelse overfor at en tandlæge kan være en lige så forvirrende som en mekaniker, og gør mit bedste for at fremme forståelsen af behandlingen. Kører og renoverer gamle motorcykler, rejser ud i naturen i tide og utide, og er iøvrigt verdens nordligste tandlæge, et par uger om året, på Thulebasen, Grønland. Er nok også den eneste på klinikken der reelt synes Led Zeppelin er til at høre på.

Jane Vinsand

Jane Vinsand

Tandlæge

1954

Tandlæger, tandplejere, klinikassistenter og kontorpersonale alle et team som hjælper hinanden og får dagligdagen til at fungere.

Jeg har været ansat hos Tandlægerne I Glostrup siden maj 2018 Udover almindelig tandbehandling har jeg særlig interesse i paradentose.

Det er vigtigt for mig at du får en behandling som tager udgangspunkt i din situation og hvor samarbejdet om dit behandlingsforløb vil ske i fælles forståelse.

I min fritid kan jeg lide at læse, gå ture og hygge med venner og familie.

Jeg er gift og har to børn.

Mats Gade Phillipson

Mats Gade Phillipson

Tandlæge
Lisbeth Michelsen

Lisbeth Michelsen

Tandplejer

Født 1955

Uddannet 1980 for Skolen for klinikassistenter og tandplejere ved Københavns Universitet

1982 – 1986 : Deltid ved Hvidovre Distrikt Tandpleje

1986 -1996: Gladsaxe Kommunes omsorgs tandpleje

1996- 2010: Privat praksis på Frederiksberg

2010-2013: Privat praksis i Glostrup

2013 - : Ansat hos Tandlægerne I Glostrup

Jeg arbejder selvstændigt og interesserer mig for Paradontose behandling

I min fritid plukker jeg svampe og er også medlem af Foreningen for svampekunstens Fremme

 Lise-Lotte Tårnager

Lise-Lotte Tårnager

Tandplejer

Født Nakskov 1956

Uddannet klinikassistent 1975. Uddannet tandplejer fra Skolen for Klinikassistenter og Tandplejere ved Københavns Universitet 1977

Tandplejer ved Tandlæge Kaare Kvist fra 1999 – 2015

Tandplejer ved Tandlægerne i Glostrup fra 1.jan 2016

Min store passion er at arbejde med mennesker, behandle patienter på bedst mulig måde, inden for de rammer som omstændighederne tillader. Især at hjælpe patienter med tandlægeskræk. Det er vigtigt for mig at folk omkring mig har det godt.

Min hobby er min kolonihave, at rode i jorden, så og plante. Jeg nyder at se alt omkring mig blomstre.

Gift med Bjarne, har 2 voksne børn, og 4 børnebørn, som jeg elsker at bruge en masse tid sammen med.

Mit motto har altid været, at enhver behandling skal være en positiv oplevelse for patienten

Samira Sadeqa

Samira Sadeqa

klinikassistent
Tina Søndergaard Poulsen

Tina Søndergaard Poulsen

Tandklinikassistent

Fødselsår: 1963

Jeg har været ansat hos Tandlægerne i Glostrup siden Januar 2016

Til hverdag arbejder jeg mest sammen med tandlæge Mellanie Vendt. Men er også at finde i receptionen og vores sterilisation.

Min store passion er når vi laver bidfunktion, Kosmetisk plast

Halime Hatun Bilen

Halime Hatun Bilen

Klinikassistent elev
Latifa Azzouzi

Latifa

Klinikadministrator

Kontakt

 

Kontakt

43 96 62 15

Find vej

Book