Ny patient

Er du ny patient hos tandlægerne i glostrup?

Til din første aftale som ny patient, vil vi oprette din journal og gennemgå et almindelig eftersyn af dine tænders sundhed. Er du bange for at gå til tandlægen, sikrer vi, at vi får talt om det sammen. 


Journaloprettelse

Når du er blevet ny patient hos os, vil vi til din første aftale oprette din journal. Her registrerer vi, hvordan dit tandsæt ser ud lige nu. I journalen registreres også eventuelle sygdomme og allergier som tandlægen må have kendskab til, således at behandlingen kan foregå sikkert og under de rette forholdsregler.

Vi kan sagtens indhente din  journal fra din tidligere tandlæge.

Eftersyn af dine tænder og tandkød

Vi tjekker, hvordan dine tænder og dit tandkød har det allerede til første aftale. På den måde får vi fra start af et overblik over, om du har behov for en tandbehandling. Eftersynet danner grundlag for en eventuel behandlingsplan med prisoverslag.

Vi taler om din tandlægeskræk

På klinikken har vi alle stor erfaring med tandlægeskræk. Du er derfor i trygge hænder hos os. Du kan læse mere om vores tilgang til tandlægeskræk her

ny patient hos tandlægen

Hvorfor vælge os?

Du skal vælge os som din nye tandlæge, fordi vi er et harmonisk lille team med stor ekspertise inden for alle slags tandbehandlinger. Vores klinik danner rammerne for et dynamisk og afbalanceret arbejdsmiljø med plads til humor og godt humør. Vi sætter en stor ære i at samarbejde om alt på klinikken, hvilket vi mener kommer dig til gode.

Er det lang tid siden, du har været til tandlæge?

Hvis det er mere end 1 år siden dit sidste tandlægebesøg anbefaler vi nye patienter, at vi tager røntgenbilleder af tænderne. Langt de fleste huller opstår i mellemrummet mellem tænderne, hvor det er svært at komme til at holde rent og ligeledes svært at opdage i god tid.

Røntgentbilleder

Et sammenbidsbillede i hver side kan afsløre selv små huller, før de skal bores i. Derfor er røntgenbilleder af tænderne en god ide og til stor hjælp.

Tandrensning

Det er vigtigt at få fjernet tandsten, da det samler bakterier. Man kan ikke selv fjerne tandsten, det skal fjernes enten af en tandlæge eller en tandplejer.

Priser

Røntgenbilleder og tandrensninger er prisfastsat af sundhedsstyrelsen og er derfor ens for alle tandlæger i Danmark.

Se priser her

Behandlinger ved første undersøgelse

Nogle gange er der tid til at lave mindre behandlinger allerede ved den første undersøgelse. Det kunne være et lille hul i en tand eller en forebyggende behandling som fluorlakering og instruktion i rigtig tandbørstning og brug af tandtråd.

Behandlinger er ikke inkluderet i prisen for en undersøgelse.

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at ringe eller skrive til os.

Kontakt Tandlægerne I Glostrup

Ønsker du at bestille en tid til klinikken, eller har du nogle spørgsmål, kan du skrive til os her i vores kontaktformular.

Du er også velkommen til at sende os en mail på kontakt@tg150.dk eller ringe til os på 43 96 62 15.