Lige tænder

Drømmer du om at få lige tænder? Så er det ikke for sent. Din alder har nemlig ingen betydning for, om du kan få rettet op på dine skæve tænder. Hos Tandlægerne Glostrup har vi stor erfaring med at rette op på både fortænder og tænder i undermunden.

Vil du høre mere om din mulighed for at få lige tænder, er du mere end velkommen til at give os et kald på tlf. 43 96 62 15 eller sende en mail til kontakt@tg150.dk.

Hvordan får man lige tænder?

Lige tænder er ikke noget, man får natten over. Det er en proces, du som patient til tider, skal være tålmodig under. Når du kommer ud på den anden side, vil det med garanti dog være en af de bedste beslutninger, du har taget.

Afhængig af årsagen til dine skæve tænder, og hvor skæve de er, vil behandlingen være derefter. I klinikken udfører vi to forskellige behandlinger, som resulterer i lige tænder. 

Lige tænder med Invisalign

De fleste har droppet tanken om at få rettet sine tænder, grundet en forestilling om at skulle bære de traditionelle bøjler, der vist godt kan betegnes som iøjefaldende. Det er dog slet ikke tilfældet længere. Markedet for tandregulering har i dag rykket sig så meget, at der er udviklet gennemsigtige bøjler, der kan bæres uden at tiltrække den store opmærksomhed.

Du behøver med andre ord ikke føle dig begrænset eller usikker i den periode processen står på.

Hvordan fungerer det?

Invisalign er en topmoderne bøjle, skræddersyet til nøjagtig dit tandsæt. Hver bøjle er nemlig formet efter den enkelte patients tandaftryk. Det betyder, at processen med at få lige tænder optimeres, og nogle patienter får allerede drømme-smilet efter 3 måneder.

Det specielle ved denne form for bøjle, versus den traditionelle er, at den timer hvordan tænderne skal rykke sig, og i hvilken rækkefølge. Det betyder, at du får lige tænder ud fra en særlig kontrolleret og nøje tilrettelagt plan.  

Fordelene ved Invisalign

 • Diskret
 • Aftagelig
 • Nem at gøre ren
 • Generer hverken tandkød eller kinder
Tandlæge, Malene Krogh Andersen, med speciale i tandretning

Tandlæge Malene Krogh Andersen er specialist i tandretning med både alm. bøjler og invisalign. Her på siden deler hun ud af sin viden om tandretning. Hun er uddannet på Københavns Universitet og arbejder for flere forskellige kommunale bøjletandlæger. 

Lige tænder med bøjle

Lige tænder med facader

Er du utilfreds med, hvordan dine fortænder sidder eller formen på dem, kan det ændres ved hjælp af facader. Særligt porcelænsfacader kan være effektive, hvis du ønsker en helt særlig ændring.

Generelt vil facader være at foretrække, hvis det er mindre rettelser der skal til for, at du får det smil, du går og drømmer om. Processen er som oftest nemlig noget kortere end bøjle.

Vil du gerne have rettet dine tænder, er du velkommen til at give os et kald på tlf. 43 96 62 15, eller bestille en tid til konsultation på kontakt@tg150.dk. Så vurderer vi, hvilken behandling, der vil give dig det bedste resultat.

Er du studerende? Så husk at vi giver studierabat!

Boost din selvtillid

Måske kender du følelsen af ikke altid at føle dig tilpas ved at smile. For mange kan det være et stort problem, men noget de faktisk har vænnet sig til. Som tandlæge er vores holdning, at skæve tænder ikke er noget man behøver “leve med”.

Slet ikke når der faktisk findes effektive og diskrete måder at få lige tænder på.

Vi oplever ofte, at patienter der får rettet sine tænder, pludselig får en selvtillid de aldrig havde troet, de ville få. Det giver et kæmpe selvtillidsboost, og smilet er ikke til at tage fejl af – det GØR altså noget ved selvtilliden at få lige tænder.

Kvinde med lige tænder

Hvad koster det at få lige tænder?

Afhængig af hvilken behandling du skal have udført, vil prisen også være derefter. Har du behov for bøjle for at få lige tænder, kan prisen variere mellem 13.000 og 40.000 kr., alt efter hvilke udfordringer der er med at gøre i dit tilfælde.

Er du medlem af Sygeforsikring Danmark, kan du få både tilskud og rabat.   

En mere konkret pris, vil vi dog først kunne give efter første konsultation. Her kan du se vores andre priser.

Giv os et kald og hør mere

Vil du høre mere om din mulighed for at få lige tænder, er du mere end velkommen til at give os et kald på tlf. 43 96 62 15, eller sende en mail til kontakt@tg150.dk. Så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 • Lotte

  Tandplejer
 • Tina

  Tandklinikassistent
 • Niels

  Tandlæge
 • Lisbeth

  Tandplejer
 • Zohair Azzouzi

  Tandlæge

Holdet bag klinikken

Kontakt Tandlægerne I Glostrup

Ønsker du at bestille en tid til klinikken, eller har du nogle spørgsmål, kan du skrive til os her i vores kontaktformular.

Du er også velkommen til at sende os en mail på kontakt@tg150.dk eller ringe til os på 43 96 62 15.