Knækket tand – pris og reperation

Det kan være svært at sige nøjagtig, hvad det kommer til at koste, når en knækket tand skal repareres. Der er nemlig stor forskel på prisen, alt efter hvor slem skaden er.

Hos Tandlægerne i Glostrup har vi stor erfaring med patienter, der har knækket deres tænder. Uanset om du har slået en lille flig af din fortand, eller du har flækket en stor kindtand, skal du tilses af en tandlæge.

Har du knækket en tand, er du velkommen til at give os et kald på telefon 43 96 62 15 og beskrive din tandskade. På den måde kan vi bedre vurdere behandlingsforløbet og kan give dig en prisoverslag på reparation.

Knækket tand pris – hvad koster behandling af knækkede tænder?

Der er stor forskel på, hvad det koster at få repareret knækkede tænder. Man kan nemlig knække sine tænder på forskellige måder, og prisen for behandlingen kan derfor ligge på alt mellem 403 kr. og 6.684 kr. – afhængigt af, om tanden kan repareres med en fyldning, eller om der er behov for en krone. I det følgende kan du blive klogere på prisen på en knækket tand. 

Hvis du har:

 • En knækket kindtand
  Hvis du knækker en kindtand, kan det enten være fordi din tand har været rodbehandlet, eller du har et meget stort hul. Det betyder, at din tand er svækket og har brug for beskyttelse.

  I en sådan situation kan kroner være løsningen. I den forbindelse vil prisen på at reparere en knækket tand ligge et sted mellem 5.338 kr. og 6.684 kr. alt efter hvilken type krone du vælger.

  Er du medlem af Sygeforsikring Danmark, er der dog rabat at hente. Læs mere om dine muligheder for rabat her → tilskud og rabat.

 • Knækket en tand så nerven er blottet
  Hvis du har knækket en tand, så nerven er blottet, kan det være ekstremt smertefuldt. I den forbindelse vil vi højst sandsynligt fjerne nerven i form af en rodbehandling.

  Prisen på en rodbehandling varierer alt efter om det er: 

  En lille kindtand: 1.600 kr.
  En stor kindtand: 5.088 kr. 

 • Knækket flig af tand
  Har du knækket en flig af din tand, er det ikke sikkert at den behøver behandling. Det er dog altid noget vi som tandlæger skal afgøre.

  Hvis din tand kræver behandling, vil det højst sandsynligt være i form af en slibning eller en lille fyldning. Fyldninger kan komme til at koste et sted mellem 403 kr. og 1.446 kr. Det afhænger af hvilken tand, der er med at gøre.

 • Knækket fortanden
  Har du knækket fortanden, kan det behandles ved hjælp af facader. I klinikken kan vi både udføre porcelænsfacader og plastfacader. Prisen vil derfor variere, alt efter hvilken type facade du ønsker.

Vil du vide, hvad vores andre behandlinger koster, kan du klikke her og se alle vores priser her.

Klik her og læs mere om årsagerne til knækkede tænder. 

Få rabat på din tandlæge pris

Blandt de tilskud, man kan få, for at betale prisen på nødvendige tandlægebesøg, er fra Sygeforsikring Danmark. Er du derfor medlem af Sygeforsikring Danmark, er der altid rabat at hente. Prisnedsættelsen afhænger af, hvilken gruppe du tilhører.

For førtidspensioneret såvel som pensioneret er der yderligere pris-tilskud fra kommunen at hente. Tilskuddet er afhængigt af personlige forhold, og hvilken kommune man bor i.
Til unge og studerende er der også rabat at hente på tandlæge prisen. Læs mere om dine muligheder for rabat her → tilskud og rabat.

Ring og hør mere om vores priser

Er du i tvivl om, hvordan din knækkede tand skal behandles, er du velkommen til at give os et kald på tlf. 43 96 62 15. Så finder vi en tid til dig hurtigst muligt, og så kan vi hjælpe dig med at få et estimat på prisen på dit tandlægebesøg.

Kontakt Tandlægerne i Glostrup

Ønsker du at bestille en tid til klinikken, eller har du nogle spørgsmål, kan du skrive til os her i vores kontaktformular.

Du er også velkommen til at sende os en mail på kontakt@tg150.dk eller ringe til os på 43 96 62 15.