Knækket tand – pris og reperation

Det kan være svært at sige nøjagtig, hvad det kommer til at koste, når en knækket tand skal repareres. Der er nemlig stor forskel på prisen, alt efter hvor slem skaden er.

Hos Tandlægerne i Glostrup har vi stor erfaring med patienter, der har knækket deres tænder. Uanset om du har slået en lille flig af din fortand, eller du har flækket en stor kindtand, skal du tilses af en tandlæge.

Har du knækket en tand, er du velkommen til at give os et kald på telefon 43 96 62 15 og beskrive din tandskade. På den måde kan vi bedre vurdere behandlingsforløbet og kan give dig en prisoverslag på reparation.

Få rabat på din tandlæge pris

Blandt de tilskud, man kan få, for at betale prisen på nødvendige tandlægebesøg, er fra Sygeforsikring Danmark. Er du derfor medlem af Sygeforsikring Danmark, er der altid rabat at hente. Prisnedsættelsen afhænger af, hvilken gruppe du tilhører.

For førtidspensioneret såvel som pensioneret er der yderligere pris-tilskud fra kommunen at hente. Tilskuddet er afhængigt af personlige forhold, og hvilken kommune man bor i.
Til unge og studerende er der også rabat at hente på tandlæge prisen. Læs mere om dine muligheder for rabat her → tilskud og rabat.

Ring og hør mere om vores priser

Er du i tvivl om, hvordan din knækkede tand skal behandles, er du velkommen til at give os et kald på tlf. 43 96 62 15. Så finder vi en tid til dig hurtigst muligt, og så kan vi hjælpe dig med at få et estimat på prisen på dit tandlægebesøg.

Kontakt Tandlægerne i Glostrup

Ønsker du at bestille en tid til klinikken, eller har du nogle spørgsmål, kan du skrive til os her i vores kontaktformular.

Du er også velkommen til at sende os en mail på kontakt@tg150.dk eller ringe til os på 43 96 62 15.