Få hvide tænder hos tandlægen


Der er mange, der ønsker hvide tænder til et flot hvidt smil. På vores tandklinik i Glostrup kan du få hvide tænder med en professionel tandblegning. Ring til os på 43 96 62 15 eller skriv til os på kontakt@tg150.dk og få rådgivning.


Hvordan får man hvide tænder?

Der findes flere forskellige moderne typer af hjemmeblegninger, som vi ikke anbefaler. For at sikre det mest optimale blegningsforløb og resultat, anbefaler vi altid, at du får bleget dine tænder hos en tandlæge.

Hos Tandlægerne I Glostrup kan du få bleget dine tænder med en skånsom og effektiv metode.


Sådan foregår det:

Aftryk af dine tænder

En af vores tandlæger måler dine tænder og laver et aftryk, som vi kan udforme personlige skinner ud fra til dig.

Du får skinnerne med hjem

Når skinnerne er lavet, får du dem med hjem sammen med en gel, som du skal putte ind i skinnerne, før du tager dem på. Blegemidlet indeholder hydrogenperoxid, som nedbryder farvede molekyler, der misfarver tænder - til mindre molekyler, der har en langt lysere farve.

Brug skinnerne og gel derhjemme

Derhjemme skal du have skinnerne siddende i et par timer ad gangen. Du får grundig guidance af tandlægen med detaljer om præcis hvordan, du skal udføre din hjemmeblegning, baseret på, hvordan lige præcis dine tænder har det.

Antallet af hjemmeblegninger, du skal igennem, afhænger af hvor misfarvede dine tænder er.

Hvor hvide bliver de?

Før du går i gang med en tandblegning vil vi tale med dig om det forventede resultat.

Hvor hvide dine tænder bliver, afhænger af, hvor store misfarvninger, du som udgangspunkt har - og hvordan disse misfarvninger er opstået. Misfarvninger, der eksempelvis er opstået, imens din tand er blevet dannet, er sværere at fjerne, end de misfarvninger, du efterfølgende har fået.

OBS: Du skal være opmærksom på, at hvis du har plastfyldninger på dine tænder, kan fyldningen se anderledes ud end dine naturlige tænder, efter blegningen. Derfor skal du overveje, om dine fyldninger skal skiftes, før du foretager en blegning.

Hvor ofte skal de bleges?

Det er ikke sundt for tænderne at blive bleget for ofte, da det slider på emajlen af tænderne. Derfor anbefaler vi, at du ikke få bleget dine tænder oftere end hvert andet år.

Få ikke bleget tænder, hvis:

Der er enkelte tilfælde, hvor det ikke er optimalt at få bleget tænder. Det gælder, hvis dine tænder har fået syreskader - eller hvis du lider af tandkødssygdommen parodontose.

Få hjælp af tandlæge Jane Vinsand

Tandlæge Jane Vinsand og resten af klinikkens dygtige personale passer godt på dig. Jane har taget sin uddannelse på Københavns Universitet og arbejder fast hos Tandlægerne I Glostrup, bl.a. med at hjælpe dig på vej til hvide tænder.
hvide tænder

Efter behandlingen: Dét skal du vide

Efter blegningen kan dine tænder være en smule følsomme i en periode. Det kan eksempelvis komme til udtryk, hvis du drikker noget meget koldt eller varmt. Følsomheden er i de fleste tilfælde midlertidige.

Efter og under behandlingen er der visse drikkevarer, du skal undgå i et par dage i træk. Det gælder bl.a. kaffe og sodavand, der kan tage på emaljen. Det vil vi rådgive dig om, når du kommer ind på klinikken.

Andre gode råd til at få hvide tænder

Er dine tænder gule, kan det skyldes enten genetik, “dårlige” vaner - eller begge dele. Nogen er født med mere udsatte tænder end andre, og nogen har sværere ved at holde fast i sunde  mundhygiejne-vaner.

Der er heldigvis mange ting, du selv kan gøre for at få hvide tænder:

  • Reducer din brug af kaffe og te, rødvin, sodavand, sukkerholdige juices og lakrids

  • Hvis du ikke kan lade helt være - så husk at børste tænder og bruge tandtråd efter du har indtaget ovenstående

  • Stop med at ryge og bruge skråtobak

  • Få en tandrensning hos tandlægen fra tid til anden - hvor plak, tandsten og misfarvninger fjernes

Kontakt Tandlægerne I Glostrup

Ønsker du at bestille en tid til klinikken, eller har du nogle spørgsmål, kan du skrive til os her i vores kontaktformular.

Du er også velkommen til at sende os en mail på kontakt@tg150.dk eller ringe til os på 43 96 62 15 .

Kontakt

 

Kontakt

43 96 62 15

Find vej

Book