Hvad koster et tandimplantat?

Har du mistet eller beskadiget én eller flere tænder – eller ønsker du bare af kosmetiske årsager, en smukkere tand – vil du naturligvis gerne vide, hvad et tandimplantat koster. Vil du snakke med en af vores tandlæger, er du mere end velkommen til at give os et kald på tlf. 43 96 62 15, så finder vi en tid så hurtigt som muligt.

Pris på et tandimplantat – hvad inkluderer behandlingen?  

Det er vigtigt at få lavet dit tandimplantat ordentligt, når det endelig skal gøres. Det sikrer dig en holdbar løsning, du vil blive glad for i mange år.

En implantatbehandling omfatter følgende:

  • Forundersøgelse
  • Fuld implantatundersøgelse
  • Implantatoperation, inkl. bedøvelse og kontrolrøntgenbillede
  • Skanning til implantatkrone
  • Cementering af implantatkrone

Sådan kortlægger vi prisen på tandimplantatet

Ved forundersøgelsen gennemgår vi, hvad dine forventninger er til behandlingen og hvad du kan forvente dig. 

Vi skal samtidig vide, om du har allergier ift. bedøvelse under behandlingen og sygdomme, der sætter hindringer for, om behandlingen kan foretages.
Når du kommer til implantatundersøgelsen undersøger vi din kæbes tilstand, evt. med en 3-D-scanning, hvis der skulle være behov for det. Vi lægger samtidig den færdige plan for, hvordan dit behandlingsforløb skal se ud.

Det næste skridt er selve operationen, som udføres af vores dygtige KIRURG med mange års erfaring. Efter 3 måneders tid, vil knoglen omkring implantatet være helet færdigt, og du skal nu have sat kronen fast oven på implantatet.

Hvad koster et tandimplantat?

Sådan får du et tilbud på tandimplantat

Du vil modtage et bindende overslag over denne pris inden opstarten på din behandling.

Overvejer du at få ordnet en eller flere af dine tænder, til holdbare, natur-tro og smukke tandimplantater? Så ring endelig til os på tlf. 43 96 62 15 eller skriv en besked til os i kontaktformularen og få svar på alle dine spørgsmål.

Kontakt Tandlægerne I Glostrup

Ønsker du at bestille en tid til klinikken, eller har du nogle spørgsmål, kan du skrive til os her i vores kontaktformular.

Du er også velkommen til at sende os en mail på kontakt@tg150.dk eller ringe til os på 43 96 62 15.