Tandfacader

Du kan opnå smukke resultater med porcelænsfacader og plastfacader.

Er du ikke helt tilfreds med udseendet på dine fortænder, kan porcelænsfacader eller plastfacader gøre en stor forskel. Vi har flere, der enten er ærgerlige over farven eller formen på sine forreste tænder. Med tandfacader har du muligheden for at ændre dine tænders udseende, uden at de ser unaturlige ud. Vi kan både tilpasse farven, formen og en evt. tandstillingsfejl, så de ligner dine andre tænder.


Nedenfor ses eksempler på, hvordan man har ændret tændernes udseende ved at give dem en ny facade.

Porcelænsfacader eller plastfacader?

Porcelænsfacader er særligt gode i de tilfælde, hvor der stilles helt særlige krav til udseendet af facaderne. Det skyldes, at der er endnu flere muligheder for at tilpasse porcelænsmaterialet til at ligne dine naturlige tænder, end der er med plastfacader.


Ulempen ved at vælge en facade af porcelæn er, at behandlingen skal ske over to omgange, og at vi skal slibe omkring 1 millimeter af overfladen af tanden af for at sætte facaden på.


Processen for at få porcelænsfacader:

Ved din første aftale sliber vi overfladen af tanden, tager et aftryk af tænderne og laver en midlertidig erstatning af plast til dig. Herefter vil dentallaboratoriet fremstille porcelænsfacaden. Fremstillingen tager som regel en uge til 10 dage. Når facaden er fremstillet, skal du komme ind til endnu en aftale, hvor vi skal sætte facaden fast på dine naturlige tænder.


Det gøres via en stærk plastcement, som limer selve facaden på. Porcelænsfacaden er et meget stærk, og hjælper med at beskytte dine naturlige tænder inden under.


Med plastfacader kan du også få et flot og naturligt resultat, der på realistisk vis ligner dit naturlige tandvæv. Vi anbefaler typisk plastfacader til kosmetiske behandlinger. De fungerer optimalt til både lukning af store mellemrum mellem tænderne og opbygning af tænder, der er knækket.

Processen for at få plastfacader:

Der er ikke behov for at slibe dine tænder til, hvis du skal have plastfacader. Vi starter med en forbehandling, hvorefter vi limer plastfacaden til din tandemalje. Herefter opbygger vi facaderne med en lag-teknik, for at imitere dine tænders naturlige udseende.
Behandlingen afsluttes med, at plasten hærdes.

Læs også om, hvordan du kan få hvide tænder her.

Porcelænskroner som alternativ

I meget særlige tilfælde, kan dine tænder kræve ekstra binding til tanden. Hertil kan vi fremstille fuldkroner af porcelæn, som vil slutte om hele tandens overflade. I disse tilfælde skal vi slibe ekstra væv af tanden af - og derfor bruger vi kun denne metode i særtilfælde.

Kontakt Tandlægerne I Glostrup

Ønsker du at bestille en tid til klinikken, eller har du nogle spørgsmål, kan du skrive til os her i vores kontaktformular.

Du er også velkommen til at sende os en mail på kontakt@tg150.dk eller ringe til os på 43 96 62 15.

Kontakt

 

Kontakt

43 96 62 15

Find vej

Book